Gevelreiniging en dakreiniging in Bilthoven

Reiniging in Bilthoven

Bilthoven ligt vlakbij onze vestiging in Utrecht. Vanuit Utrecht is het maar een kleine afstand naar Bilthoven en daarom staan we daar ook graag voor je klaar als het gaat om gevelrenovatie en dakrenovatie

Met ons enthousiaste team beschikken we over een modern en uitgebreid machinepark. En het belangrijkste van alles: we voeren ons werk met enthousiasme uit! Dat zie je terug in de resultaten die we hiermee laten zien.

Direct offerte aanvragen

Snel je offerte!

Als je bij ons een aanvraag indient voor gevelreiniging of dakreiniging, dan gaan onze reinigingskenners direct aan de slag om een scherpe prijs te maken. Je ontvangt onze offerte binnen 1 werkdag in je mailbox.

Veel voorkomende vervuiling in Bilthoven

In Bilthoven staan veel oude woningen, met jaren 30 woningen. Vaak wordt aan ons gevraagd om een gevel weer op te frissen, en daar hebben we verschillende reinigingstechnieken voor, zoals stoomcleanen, powercleanen, of het mineraalwassen (zandstralen) van de gevel. Ook kunnen we een complete gevelrenovatie uitvoeren waarbij we ook opnieuw voegen en na het reinigen de gevels impregneren.

Utrecht gevelreiniging

Jaren 30 woningen zien we veel in Bilthoven. Zoals je ziet kunnen we deze prima reinigen!

Je offerte in 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je gevel of dak in Bilthoven.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur via het formulier je aanvraag en foto’s naar ons toe.

offerte gevelreiniging3. Offerte

Ontvang jouw offerte!

Gevelreiniging en dakreiniging vlakbij Bilthoven: