Gevelreiniging dakreiniging in Utrecht

Reiniging van jouw pand in Utrecht

De provincie Utrecht bedienen we vanuit onze locatie in Utrecht. Vanuit deze vestiging komen we graag bij je langs voor het reinigen van je dak of gevels. 

In Utrecht zien we een mooie afwisseling van gebouwen: van jaren 30 woningen tot en met nieuwbouwwijken zoals in Vleuten. We hebben dan ook alle reinigingstechnieken in huis om jouw gevel of dak weer mooi te maken. Als het nodig is dan onderhouden we ook contact met de Omgevingsdienst Regio Utrecht om de eventuele milieumaatregelen tijdens gevelreiniging en dakreiniging af te stemmen.

Snel je offerte!

Wanneer je een aanvraag indient voor gevelreiniging of dakreiniging, gaan onze reinigingskenners direct aan de slag om een scherpe prijs te maken. Je ontvangt onze offerte binnen 1 werkdag in je mailbox.

Je offerte in 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je Utrechtse gevel of dak.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur via het formulier je aanvraag en foto’s naar ons toe.

Waarom goed contact met je gemeente belangrijk is

Er wordt steeds strenger gecontroleerd op naleving van milieuregels. En daar zijn wij het mee eens: wij willen voorkomen dat er schadelijke stoffen in de bodem terecht komen. Daarom treffen we altijd passende voorzorgsmaatregelen tijdens het reinigen, en stemmen we onze werkzaamheden met de plaatselijke milieudienst in de provincie Utrecht af. Zo voorkomen we problemen tijdens en na het reinigen.

Veel voorkomende vervuiling in Utrecht:

Zoals we al aangegeven hebben, zien we veel variatie in gevels en vervuiling in Utrecht. De meest voorkomende items hebben we alvast op een rijtje gezet:

Referenties in de buurt van Utrecht: