Gevelreiniging dakreiniging in Zuid Holland

Reiniging van jouw pand in Zuid Holland

De provincie Zuid Holland bedienen wij vanuit onze vestiging in Rotterdam. Hier vandaan komen we graag bij je langs voor het reinigen van je gevel of het reinigen van je dak

Bij reiniging in Zuid Holland zijn milieu en leefbaarheid altijd wel aan de orde. Zo stelt bijvoorbeeld DCMR Milieudienst Rijnmond eisen aan gevelreiniging, en hebben we geregeld te maken met Omgevingsdienst Zuid Holland. Hierbij gaat het vaak om de reinigingstechnieken die we toepassen en de manier waarop we met afvalwater omgaan. Als wij bij je komen reinigen, dan weet je dus dat deze zaken in ieder geval geregeld zijn, en dat is wel zo prettig!

Snel je offerte!

Wanneer je een aanvraag indient voor gevelreiniging of dakreiniging, gaan onze reinigingskenners direct aan de slag om een scherpe prijs te maken. Je ontvangt onze offerte binnen 1 werkdag in je mailbox.

Je offerte in 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je gevel in Zuid Holland.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur via het formulier je aanvraag en foto’s naar ons toe.

Waarom goed contact met de gemeente belangrijk is

De provincie Zuid Holland is dicht bevolkt. Dat betekent dat woningen vaak dicht bij elkaar staan, en dat je rekening met elkaar moet houden als je bijvoorbeeld gevelrenovatie of dakrenovatie gaat uitvoeren. Vaak maken we tijdens de werkzaamheden gebruik van steigers en daar heb je in sommige gevallen een vergunning voor nodig. Vooral in de gemeentes Rotterdam en Den Haag is het belangrijk om goed contact met de gemeente te onderhouden. En dat doen we dus ook voordat we bij onze klanten beginnen met reinigen.

Referenties in de buurt van Zuid Holland :