Gevelreiniging en dakreiniging prijzen

Indicatieprijzen of een offerte op maat!

gevelreiniger

Prijzen voor gevelreiniging en dakreiniging: handig om te weten

Vaste prijzen hebben we niet, heer lees je hoe dat zit:

Wij werken niet met vaste vierkante meter prijzen omdat elke situatie anders is. Bijvoorbeeld: 1 vierkante meter schoorsteen is veel lastiger om te reinigen dan een tuinmuurtje van 1 vierkante meter. Verf is weer moeilijker te verwijderen dan bijvoorbeeld algen. En bij een monumentaal pand moeten we weer veel voorzichtiger zijn dan bij het stoomcleanen van kalkzandsteen. En hetzelfde geldt naast gevelreiniging en gevelrenovatie natuurlijk ook voor dakreiniging en dakcoating: een dak waar een dik tapijt van mossen en algen op zit kost meer tijd om te reinigen dan een nieuwbouw dak met een beginnende algenaanslag.

Maar jullie kunnen toch wel een indicatieprijs voor gevelreiniging of dakreiniging geven?

Natuurlijk kunnen we indicatieprijs geven. Op basis van onze ervaring kunnen we natuurlijk wel aangeven wat een reiniging ongeveer kost. In het onderstaande overzicht van totaalprijzen per woningtype. Oké, dat is wel heel algemeen maar dan weet je in ieder geval in welke orde van grootte je moet denken. Wil je precies weten wat reinigen en/ of beschermen kost? Dan raden we je aan om gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Indicatieprijzen per woningtype

Hieronder vind je indicatieprijzen van de verschillende werkzaamheden per woningtype. Wil je weten of jouw gevel licht of intensief gereinigd moet worden? Lees dan meer over gevelreiniging, of neem contact met ons op.

Dit zijn zeker lokprijzen?

Nee. Althans, zo zijn ze niet bedoeld. Wij redeneren simpel: jouw tijd is kostbaar, en die van ons ook. Dus we gaan elkaar niet voor de gek houden met prijzen die onrealistisch zijn, dat is tijdverspilling. Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op onze (jarenlange) ervaring en gemiddeld aantal vierkante meter. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

tussenwoning

Prijzen gevel

Licht reinigen € 360,-
Intensief reinigen € 1.300,-
Impregneren € 435,-

Prijzen dak

Dakreiniging € 395,-
Dak impregneren € 355,-
Dak coaten € 785,-

2-onder-1-kap

Prijzen gevel

Licht reinigen € 600,-
Intensief reinigen € 2.150,-
Impregneren € 725,-

Prijzen dak

Dakreiniging € 455,-
Dak impregneren € 400,-
Dak coaten € 925,-

vrijstaand huis

Prijzen gevel

Licht reinigen € 900,-
Intensief reinigen € 3.150,-
Impregneren € 995,-

Prijzen dak

Dakreiniging € 925,-
Dak impregneren € 775,-
Dak coaten € 1.650,-

Toch liever een exacte prijs voor je gevel of dak?

Wil je in plaats van een globale indicatieprijs (dat is een pleonasme) een exacte prijs voor je gevel of dak? Vraag dan snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt dan binnen één werkdag een prijs voor jouw situatie.