Coaten van je dak

Dakcoating op je dak

Dakcoating wint snel aan populariteit in Nederland. Naast de bescherming die het aan je dak biedt is het nog eens erg mooi. 

We merken dat veel mensen hun dak laten coaten voordat er zonnepanelen worden geplaatst. Voordat we dakcoating kunnen aanbrengen moeten we het dak reinigen. Meestal gebeurt dit met heet water onder hoge druk. Sommige dakmaterialen zijn kwetsbaar en kunnen niet tegen de hoge druk van het water. In dat geval reinigen we met water onder lagere druk. Dakcoating is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van antraciet tot oranje keramiek. Na het aanbrengen van dakcoating is je dak weer als nieuw, en kan het weer voor jaren mee gaan!

Direct offerte aanvragen

Offerte voor dakcoating in 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je dak.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur je gegevens samen met je foto’s naar ons toe via het formulier.

offerte gevelreiniging3. Offerte

Ontvang jouw offerte!

Dak coaten: hoe het werkt

Het principe van het coaten van een dak is dat we een coating aanbrengen op de bestaande dakpannen. 

Vanwege het duurzame karakter wordt dakcoating steeds vaker gekozen als alternatief voor het vervangen van dakpannen. We krijgen een mooi effect door de coating met een lage drukspuit op het dak te spuiten. Je kunt een kleur kiezen die dicht bij de originele kleur ligt, maar het is ook mogelijk om een hele andere kleur voor op je dak te kiezen.

Let op: vóór het coaten moet je eerst je dak laten reinigen zodat de coating goed aan de ondergrond kan hechten. Een alternatief voor dakcoating is het laten impregneren van je dak of een complete dakrenovatie.

dakcoating

Coaten van je dak in 2 stappen:

Stap 1

We spuiten de dakcoating onder lage druk op het dak.

Stap 2

Na het coaten is het dak goed beschermd en als nieuw.

Offerte aanvragen

Nieuws

  • Stralen met de Torbo

Torbo stralen

23 januari , 2021|0 Comments

Wat is Torbo stralen? Torbo stralen is stralen met behulp van een straalketel van het merk Torbo. Torbo komt uit Duitsland en wordt in Nederland verkocht door HSS Torbo. Deze straalmethode is populair doordat je er [...]

  • Klimop gevelreiniging

Gevelreiniging en klimop

15 november , 2020|0 Comments

Gevelreiniging bij klimop: hoe werkt dat? Het komt geregeld voor dat mensen een klimop tegen de gevel hebben laten groeien, maar deze later willen verwijderen. De vraag is dan: kan dat, en welke manier [...]

Gerelateerd