Het team van Reinigingskenners.nl

Kennis van reiniging, liefde voor het vak

Alle medewerkers in ons team delen dezelfde passie voor het reinigingsvak. Daarom investeren we continu in de opleiding van onze mensen en in uitbreiding en onderhoud van ons machinepark. Daarnaast zijn we lid van branchevereniging SIEV en zijn we VCA gecertificeerd. Kortom: je opdracht is bij ons in goede handen, letterlijk en figuurlijk!

Contactgegevens

Reinigingskenners.nl
Dorpenbaan 18
5121 DG Rijen
0161-233014
info@reinigingskenners.nl

Reinigingskenners.nl is een website van CSN gevelreiniging BV

Lid van Brancheorganisatie SIEV

Ons team bestaat uit de volgende medewerkers:

Demis Rosema

Demis is gespecialiseerd in gevelreiniging. Hij heeft ruime ervaring met de verschillende reinigingstechnieken en heeft al veel mooie referenties op zijn naam staan.

Robbie van Amersfort

Robbie heeft een liefde voor oude gevels (van gebouwen) maar voert zijn vakmanschap ook graag uit bij moderne panden. Dat geldt zowel voor het reinigen als voor het impregneren van de gevels.

“Ik ben verliefd op oude gevels (van gebouwen)!”

Robbie van Amerfort

Dennis Rosema

Dennis is verantwoordelijk voor de complete uitvoering van onze projecten. Hij is onderaan de ladder begonnen, heeft ook gevels gereinigd en weet daardoor precies waar hij het over heeft. Kortom: jouw project is in goede handen bij Dennis!

Thaer Drghali

Thaer is multi-inzetbaar: hij is thuis in de verschillende technieken voor gevelreiniging, en hij helpt graag bij het uithakken of slijpen van voegwerk.

“De enige marketeer die ook gevels kan reinigen…”

Frans Klerx

Frans Klerx

Frans is verantwoordelijk voor sales en marketing rondom deze website. Als enige marketeer in Nederland heeft hij zelf ook gevels gereinigd, en dat komt goed van pas bij zijn huidige werkzaamheden.

Richard van de Put

‘Voeger was alles beter’ is de lijfspreuk van Richard :) Hij is de voegspecialist binnen ons team. Zowel bij monumentale panden als bij moderne bouw herstelt hij graag voegwerk.

John Lavrijsen

John is een echte allrounder: bij elk type gevelrenovatie kunnen we hem inzetten. Of het nu gaat om gevelreiniging of voegwerk, John is er graag bij!

“Voeger was alles beter”

Richard van de Put (voeger)

Berry Matthijssen

Berry is een allrounder in gevels en daken. Hij is goed in verschillende gevelreinigingstechnieken, zoals stoomcleanen, powercleanen en mineraalwassen. Daarnaast reinigt en coat hij geregeld daken. Elk huis wordt mooier als Berry is geweest!