Gevelreiniging: mooi en duurzaam!

Lees hier alle informatie, bekijk referenties en ontvang binnen 1 werkdag een scherpe prijs voor jouw gevel!

gevelreiniger

Gevelreiniging is mooi en duurzaam!

Gevelreiniging wint snel aan populariteit. Vroeger werd gevelrenovatie pas uitgevoerd als er problemen ontstonden. Maar nu kiezen mensen steeds vaker om hun muren te laten schoonmaken omdat het gewoon mooi is. 

We hebben verschillende technieken in huis om jouw vervuilde gevel te reinigen. Het is belangrijk om de techniek te kiezen die het beste bij jouw type gevel en vervuiling past. Op deze pagina vind je informatie over de verschillende reinigingstechnieken, en de zaken waar je op kunt letten.

3 Technieken voor het reinigen van je gevel:

Stoomcleanen

Reinigen met alleen water onder hoge druk.
Meer weten over stoomcleanen >

Powercleanen

Reinigen met water plus een reinigingsmiddel.
Meer weten over powercleanen >

Mineraalwassen

Reinigen met water onder lage druk en mineralen.
Meer weten over mineraalwassen >

Veel voorkomende gevels

We hebben de meest voorkomende gevels voor je op een rijtje gezet. Ziet jouw gevel er hetzelfde uit? Bekijk dan op de pagina welke oplossing we ervoor hebben én hoe onze gevelreinigers jouw gevel kunnen reinigen. Staat jouw type gevel er niet bij? Kijk dan bij ‘overig’. Grote kans dat we alsnog een oplossing hebben, ook al komt die misschien minder vaak voor.

Veel voorkomende vervuiling op gevels

Hieronder vind je een overzicht met de meest voorkomende vervuiling op gevels. Als je doorklikt dan vind je de oplossingen die we kunnen bieden voor de verschillende soorten vervuiling. Staat jouw type vervuiling er niet bij? Grote kans dat dat we toch een oplossing hebben ook al staat hij er niet tussen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het reinigen van jouw gevel!

Referenties gevelreiniging

Gerelateerd

Binnen één werkdag een persoonlijke offerte:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je gevel of dak.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur je gegevens samen met je foto’s naar ons toe via het contactformulier.

offerte gevelreiniging3. Offerte

Ontvang binnen 1 werkdag je offerte

Wat kost gevelreiniging?

Wij hebben geen vaste prijs per m2, maar we kunnen je wel een indicatie geven van de kosten voor het reinigen van je gevel. Op deze pagina over gevelreiniging kosten en prijzen vind je een overzicht van indicatieprijzen voor de verschillende typen werkzaamheden. Deze tarieven zijn gebaseerd op gemiddelden en onze ervaring in de afgelopen jaren. Wil je een exacte prijs ontvangen? Dan raden we je aan om een vrijblijvende offerte voor het reinigen of renoveren van je gevel aan te vragen.

Gevelreiniging: hoe het werkt

We hebben 3 basistechnieken voor het reinigen van gevels. Het is belangrijk dat we de juiste techniek kiezen voor het gevelreinigen.

Stoomcleanen is de mildste vorm om je gevel op te frissen. Hierbij gebruiken we enkel heet water onder hoge druk. Wanneer je zwaardere vervuiling op je gevel hebt, dan is powercleanen (ook wel chemische reiniging) een alternatief. Bij powercleanen gebruiken we naast water een reinigingsmiddel dat de vervuiling in je gevel oplost. En voor de zwaarste vervuiling kiezen we voor mineraalwassen. Bij deze manier van gevel reiniging blazen we water vermengd met een mineraal tegen de gevel. Het mineraal poetst door de inslag de vervuiling van je gevel. Op deze pagina vind je voorbeelden van voor en na gevelreiniging.

Let op: om je gevel goed te beschermen, raden we aan om na het reinigen je gevel te impregneren.

Gevelreiniging