Gevelrenovatie: een metamorfose voor je pand!

Lees hier alle informatie over het renoveren van je gevel. Ontvang binnen 1 werkdag een persoonlijke offerte!

gevelreiniger

Gevelrenovatie in het kort

Meestal gaat het bij gevelrenovatie om een combinatie van gevelreiniging, voegen en impregneren. Lees er op deze pagina alles over of vraag een vrijblijvende offerte met advies aan als je snel antwoord op je vragen wilt (gratis en zonder verplichtingen).

Gevelreiniging

Het opfrissen van je gevels.
Meer weten over gevelreiniging >

Voegen

Het herstellen of vervangen van je voegwerk.
Meer over gevel voegen >

Impregneren

Het beschermen van je gevels.
Meer weten over impregneren >

Gevelrenovatie ook bij jonge panden

Gevelrenovatie is populair in Nederland. Het vergroot de waarde van je pand en daarnaast zijn gerenoveerde gevels erg mooi.  

Vaak denken mensen aan oude en monumentale panden als je spreekt over gevelrenovatie. Maar ook bij jongere panden worden vaak de gevels gerenoveerd. In de jaren 60 – 80 van de vorige eeuw zijn er veel woningen gebouwd waarvan de kwaliteit (van de gevels) eigenlijk erg matig was. Met name het voegwerk was in die periode vaak slecht. Gelukkig is dat met de juiste technieken prima te herstellen.

Binnen één werkdag een persoonlijke offerte:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je gevel of dak.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur je gegevens samen met je foto’s naar ons toe via het contactformulier.

offerte gevelreiniging3. Offerte

Ontvang binnen 1 werkdag je offerte

Gevelrenovatie: hoe het werkt

Onder gevelrenovatie vallen alle werkzaamheden waarmee je een gevel weer in een goede conditie krijgt.  

Op de eerste plaats kun je een gevel reinigen. Hiervoor bestaan verschillende technieken, en de juiste techniek voor jouw gevel hangt af van de steensoort en het type vervuiling. Vaak is het voegwerk van een gevel slecht en is het verstandig om dit te laten renoveren. Dat kan door het plaatselijk te herstellen, of door het volledig uithakken en opnieuw voegen van de gevels. Na het reinigen of voegen is het verstandig om je gevels te impregneren. Ze zijn dan beter beschermd tegen weersinvloeden en vervuiling.

Let op: wanneer gevelrenovatie verkeerd wordt toegepast, dan kan dit onherstelbare schade voor je gevels opleveren. Informeer daarom vooraf goed naar de mogelijkheden voor jouw gevel, of vraag hier een offerte aan.

Gevelrenovatie-voegen

Veel voorkomende gevels bij gevelrenovatie

Gevelrenovatie wordt bij diverse soorten gevels uitgevoerd. Niet alleen bij oude gevels, maar juist ook bij jonge gevels wordt een combinatie uitgevoerd van gevelreiniging, gevel voegen en gevel impregneren. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende gevels waar wij gevelrenovatie bij uitvoeren:

Referenties

Hieronder vind je referenties van projecten waarbij we gevelrenovatie hebben uitgevoerd.

Gerelateerd:

  • gevelrenovatie amsterdam
  • gevelrenovatie westland