Dakreiniging en dakcoating van een villa in Huizen

De wensen

De eigenaar van deze woning wilde zijn schitterende villa verkopen. Omdat hij zelf makelaar is wist hij goed hoe je de uitstraling van een woning goed kunt verbeteren: hij wilde de dakpannen antraciet hebben in plaats van het enigszins gedateerde bruin. Bijkomend detail: de werkzaamheden moesten uitgevoerd worden vóórdat de fotograaf zou komen. En die afspraak stond al in de agenda… Met andere worden: er was enige haast geboden.

Dak vóór het reinigen en coatenDak na het reinigen en coaten

De oplossing

De bruine Neroma dakpannen hebben we gereinigd met heet water onder hoge druk. Hierbij hebben we alle mossen, algen en atmosferische vervuiling van het dak verwijderd. Qua oppervlak was dit een van de grotere particuliere daken die we tot dusver hadden gereinigd. Na het reinigen hebben we de dakgoten schoongemaakt en het straatwerk afgespoeld. Want veel van het vuil wat we van het dak afspuiten komt natuurlijk op de grond terecht.

Na het reinigen hebben we het dak laten drogen voordat we terug zijn gekomen voor de dakcoating. Bij deze behandeling hebben we het dak voorzien van twee lagen dakcoating in de kleur antraciet. Hierdoor heeft het dak in slechts enkele dagen een veel modernere uitstraling gekregen.

De reactie

“Ziet er netjes uit, ik betaal gelijk de factuur!”

De prijs voor jouw pand in 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je pand.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur je gegevens samen met je foto’s naar ons toe via het offerteformulier.

offerte gevelreiniging3. Offerte

Ontvang binnen één werkdag je offerte.

Bekijk ook andere referenties