Gevelrenovatie Waddinxveen

De wensen

De eigenaar van deze karakteristieke jaren 30 woning wilde zijn gevel laten reinigen en waar nodig renoveren. De gevel hoefde er niet ‘als nieuw’ uit te komen zien, maar hij moest wel netjes opgefrist zijn.

Waddinxveen voor gevelrenovatieWaddinxveen na gevelrenovatie

De oplossing

We konden bij deze gevelrenovatie kiezen uit verschillende manieren van gevelreiniging. Omdat de de gevels van de opdrachtgever niet als nieuw hoefden te worden, hebben we aangeraden om deze te stoomcleanen. Hierbij frist de gevel wel op, maar wordt hij niet ‘brandschoon’. Hierdoor valt de voorgevel minder uit de toon ten opzichte van de buren.

Verder hebben we het voegwerk uitgeslepen en voorzien van nieuwe voegen. Op dit moment zijn we nog bezig bij dit project en moeten we nog een keer terugkomen voor het impregneren van de gevels. Op de foto zie je het eindresultaat nog niet helemaal goed omdat de gevel nog moet drogen. Zodra we gaan impregneren maken we een nieuwe foto en krijg je een goede indruk van gevelreiniging voor en na.

De reactie

Het project is nog niet klaar, dus we kunnen nog geen reactie van de klant plaatsen. Zodra het project is afgerond zullen we dat alsnog doen. 

De prijs voor jouw pand in 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je pand.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur je gegevens samen met je foto’s naar ons toe via het offerteformulier.

offerte gevelreiniging3. Offerte

Ontvang binnen één werkdag je offerte.

Bekijk ook andere referenties