Gevelreiniging dakreiniging in Noord Holland

Reiniging van jouw pand in Noord Holland

De provincie Noord Holland bedienen wij vanuit onze vestiging in Amsterdam. Vanuit deze locatie komen we graag naar je toe als het gaat om gevelreiniging en dakreiniging.

Noord Holland is dicht bevolkt, en dat heeft gevolgen voor gevelreiniging en dakreiniging. Je kunt niet zomaar een steiger voor je huis laten zetten en beginnen. Soms is er zelfs een vergunning voor de werkzaamheden nodig. Daarom stemmen we vooraf de werkzaamgeden af gemeente en/ of de omgevingsdienst. Vooral in de Gemeente Amsterdam en Gemeente Haarlem is dat erg belangrijk want daar is de handhaving streng. En dat is maar goed ook, anders zou het een rommeltje worden.

Snel je offerte!

Je kunt je gegevens en foto’s uploaden via ons contactformulier. Je ontvangt dan binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte!

Je offerte in 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je gevel of dak in Noord Holland.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur via het formulier je aanvraag en foto’s naar ons toe.

Waarom goed contact met de gemeente belangrijk is

Wanneer niet volgens de richtlijnen wordt gewerkt kan het project worden stil gelegd. En dat wil je natuurlijk niet. Om dit te voorkomen melden wij de geplande gevelrenovatie of dakrenovatie aan bij je gemeente. Soms is het ook nodig om een vergunning aan te vragen en dit kunnen we eventueel ook voor je verzorgen. Zo weet je zeker dat er volgens de regels gewerkt wordt.

Veel voorkomende vervuiling in Noord Holland:

We hebben we meest voorkomen de vervuiling op gevels in Noord Holland voor je op een rijtje gezet:

Referenties in de buurt van Noord Holland :