Gevelreiniging en dakreiniging in Amstelveen

Reiniging van jouw woning of bedrijfspand

In Amstelveen komen we geregeld voor het uitvoeren van gevelreiniging en dakreiniging. Het hele gebied in Noord Holland bedienen we vanuit onze vestiging in Amsterdam. 

De werkzaamheden die we in dit gebied uitvoeren zijn best uiteenlopend: van het renoveren van gevels van jaren 30 woningen tot en met het coaten van dakpannen van relatief nieuwe woningen.

Direct offerte aanvragen

Snel je offerte!

Als je een aanvraag voor gevelreiniging of dakreiniging indient, gaan onze reinigingskenners direct aan de slag om een scherpe prijs te maken. Je ontvangt onze offerte binnen 1 werkdag in je mailbox.

Je offerte in 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je gevel in Amstelveen.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur via het formulier je aanvraag en foto’s naar ons toe.

offerte gevelreiniging3. Offerte

Ontvang jouw offerte!

Populaire werkzaamheden in Amstelveen

We zien een verschuiving van werkzaamheden in het gebied in en rondom Amstelveen. Voorheen voerden we hoofdzakelijk gevelreiniging en gevelrenovatie uit in dit gebied. Maar de laatste tijd krijgen we steeds meer aanvragen voor dakrenovatie waarbij dakcoating er echt bovenuit springt. Zelf denken we dat dit te maken heeft met het vliegverkeer bij Schiphol. Dit zorgt voor veel roetdeeltjes en atmosferische vervuiling die je vervolgens terug ziet op het dak. Hetzelfde zien we ook terug in bijvoorbeeld Hoofddorp of Amsterdam.

dakcoating gevelreiniging

Door het vliegverkeer voeren we steeds vaker dakreiniging en dakcoating uit

Gevelreiniging en dakreiniging vlakbij Amstelveen:

In het verleden hebben we al diverse projecten in de regio van Amstelveen uitgevoerd. Hieronder vind je een overzicht van referenties die we in de buurt hebben uitgevoerd.