Gevelreiniging en dakreiniging in Hoofddorp

Reiniging van jouw woning of bedrijfspand

Heb je een vervuilde woning of bedrijfspand in Hoofddorp? Wij komen het graag voor je reinigen!

Vanuit onze vestiging in Amsterdam bedienen we de provincie Noord Holland en komen we graag naar je toe voor het uitvoeren van gevelrenovatie, gevelreiniging en dakreiniging. We beschikken over een enthousiast team en een modern machinepark waarmee we jouw pand graag weer in een goede conditie brengen.

Direct offerte aanvragen

Snel je offerte!

Als je een aanvraag voor gevelreiniging of dakreiniging indient, gaan onze reinigingskenners direct aan de slag om een scherpe prijs te maken. Je ontvangt onze offerte binnen 1 werkdag in je mailbox.

Je offerte in 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je gevel in Hoofddorp.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur via het formulier je aanvraag en foto’s naar ons toe.

offerte gevelreiniging3. Offerte

Ontvang jouw offerte!

Populair in Hoofddorp

Per plaats zien we verschillen qua werkzaamheden die populair zijn: in de ene plaats voeren we veel gevelrenovatie of voegwerk uit, terwijl in andere plaatsen bijvoorbeeld dakreiniging populair is.

In Hoofddorp zien we dat dakreiniging en dakcoating vaak wordt toegepast. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de fijnstof die wordt veroorzaakt door het vliegverkeer rondom Schiphol. Deze fijnstofdeeltjes dwarrelen neer op de daken en geven het dak een donkere/ grauwe uitstraling.

dakcoating gevelreiniging

Dakreiniging en dakcoating is in Hoofddorp populair vanwege Schiphol

Gevelreiniging en dakreiniging vlakbij Hoofddorp:

We hebben al diverse panden in Hoofdorp en het gebied er omheen gereinigd. Zoals in Amsterdam, Amstelveen of Nieuw Vennep.  Bekijk hieronder de verschillende projecten en lees de reacties van onze klanten.