Gevelreiniging en dakreiniging in Nederland

Bekijk op deze pagina waar wij werken en waar we al projecten hebben uitgevoerd.

Gevelreiniging dakreiniging Nederland

In elke plaats een passende reinigingsoplossing

Reinigingskenners.nl heeft de hoofdvestiging in Rijen (Noord Brabant). Vanaf deze plaats vertrekken we ’s ochtends en willen we graag binnen anderhalf uur op de werkplek aanwezig zijn. We werken met eigen team van gemotiveerde medewerkers en met freelancers die op verschillende plaatsen in Nederland wonen. Allen spreken Nederlands wat het werk en overleg makkelijk maakt. Mocht een project te ver weg zijn dan geven we dat eerlijk aan en in speciale gevallen (zoals vaste klanten) maken we wel eens een uitzondering qua reistijd. Hieronder vind je een overzicht van de provincies en plaatse waar je ons zoal kunt vinden.

Reinigingsprojecten

We voeren projecten uit in een groot deel  van Nederland

Zuid-Holland

We zijn geregeld in Zuid-Holland te vinden, met name in en om Rotterdam. In deze regio zien we behoorlijk vaak atmosferische vervuiling op gevels en daken.

Vlag Zuid Holland

Noord-Holland

In Noord-Holland zijn we voornamelijk in de regio Amsterdam te vinden. Hier hebben we onder andere de Stadsschouwburg gereinigd.

Vlag Nood-Holland

Utrecht

In Utrecht zijn verschillende gemeenten die bosrijk zijn, zoals Doorn en Utrechtse Heuvelrug. Door deze bomen worden veel daken groen en daarom voeren we in regio Utrecht geregeld dakreiniging uit. Daarnaast zien we in deze regio veel jaren 30 woningen waar we geregeld gevelreiniging uitvoeren.

Vlag Utrecht

Noord-Brabant

Noord-Brabant is natuurlijk onze thuisprovincie. Toch vinden de meeste projecten die wij uitvoeren juist buiten Brabant plaats. Regio’s waar we geregeld komen zijn rondom de grootste steden van deze provincie.

Flevoland

In Flevoland kom je ons het meeste tegen in de plaats Almere. Hier zijn veel woningen gebouwd in de jaren 90 en begin 2000. We reinigen hier veel kalkzandsteen gevels, we verwijderen geregeld grijze uitslag van de gevel, en dakreiniging is er ook populair.

Referenties door het hele land: