Gevelreiniging en dakreiniging in Oisterwijk

Reiniging van jouw woning of bedrijfspand

Is jouw pand in Oisterwijk aan een opfrisbeurt toe? Vanuit onze locatie in Gilze in Noord Brabant komen we graag naar je toe!

We beschikken over een enthousiast team en een modern machinepark waarmee we dagelijks gevelreiniging en dakreiniging uitvoeren. We hebben ook diverse referenties in de buurt zodat je kunt kijken wat we ook al bij andere klanten hebben uitgevoerd.

Direct offerte aanvragen

Snel je offerte!

Als je een aanvraag voor gevelreiniging of dakreiniging indient, gaan onze reinigingskenners direct aan de slag om een scherpe prijs te maken. Je ontvangt onze offerte binnen 1 werkdag in je mailbox.

Je offerte in 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je gevel in Oisterwijk.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur via het formulier je aanvraag en foto’s naar ons toe.

offerte gevelreiniging3. Offerte

Ontvang jouw offerte!

Populair in Oisterwijk

Op dit moment voeren we 2 typen werkzaamheden relatief vaak uit in Oisterwijk: dakreiniging/ dakcoating en het verwijderen van grijze uitslag op de gevel. Het reinigen van de dakpannen komt geregeld voor in deze regio doordat veel woningen in een omgeving met veel bomen staan. Deze bomen zorgen voor schaduw waardoor mos en algen sneller gaan groeien op de dakpannen.

Het verwijderen van grijze uitslag zien we vooral bij de nieuwere woningen met licht gele bakstenen. Door een stofje in deze stenen (vanadium) vertonen deze gevels na verloop van tijd een grauwe uitslag. Het schoonmaken van de muren doen we wij dit type vervuiling door deze te mineraalwassen.

Breda dakreiniging

Dakreiniging is populair in Oisterwijk vanwege de boomrijke omgeving

Gevelreiniging en dakreiniging in de buurt van Oisterwijk:

We hebben al vele woningen in de buurt van Oisterwijk schoongemaakt, zoals in gevelreiniging in Tilburg, dakcoating in Waalwijk of dakreiniging in Breda. Hieronder vind je een overzicht van de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd: