Coaten van je dak

Dakcoating op je dak

Dakcoating wint snel aan populariteit in Nederland. Naast de bescherming die het aan je dak biedt is het nog eens erg mooi. 

Voordat je dakcoating kunt aanbrengen moet je het dak reinigen. Meestal gebeurt dit met heet water onder hoge druk. Sommige dakmaterialen zijn kwetsbaar en kunnen niet tegen de hoge druk van het water. In dat geval moet er onder een lagere druk worden gereinigd. Dakcoating is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van antraciet tot oranje keramiek. Na het aanbrengen van dakcoating is je dak weer als nieuw, en kan het weer voor jaren mee gaan!

Hoe het werkt

Info over het coaten van je dak 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je dak.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur je gegevens samen met je foto’s naar ons toe via het formulier.

offerte gevelreiniging3. Informatie

Ontvang jouw info!

Dak coaten: hoe het werkt

Het principe van het coaten van een dak is dat je een coating aanbrengt op de bestaande dakpannen. 

Vanwege het duurzame karakter wordt dakcoating steeds vaker gekozen als alternatief voor het vervangen van dakpannen. Het mooiste effect krijg je wanneer de dakcoating op het dak wordt gespoten, bijvoorbeeld met een lage drukspuit. Je kunt een kleur kiezen die dicht bij de originele kleur ligt, maar het is ook mogelijk om een hele andere kleur voor op je dak te kiezen.

Let op: vóór het coaten moet je eerst je dak laten reinigen zodat de coating goed aan de ondergrond kan hechten. Een alternatief voor dakcoating is het laten impregneren van je dak of een complete dakrenovatie.

dakcoating

Coaten van je dak in 2 stappen:

Stap 1

Dakcoating wordt onder lage druk op het dak gespoten.

Stap 2

Na het coaten is het dak goed beschermd en als nieuw.

Info aanvragen

Nieuws

De gevel van De Klinker in Winschoten heeft weer nul gaatjes

10 december , 2017|0 Comments

Burgemeester Pieter Smit van de gemeente Oldambt lijmde maandag de laatste steen aan de gevel van het cultuurhuis. De Klinker werd geteisterd door vallende gevelstenen. Daarmee werden de herstelwerkzaamheden van de gevel afgerond. De afgelopen twee maanden werd door medewerkers ...

Burgemeester Pieter Smit lijmt laatste steen aan gevel cultuurhuis De Klinker

10 december , 2017|0 Comments

WINSCHOTEN – De Klinker in Winschoten ziet er weer netjes uit. Burgemeester Pieter Smit van gemeente Oldambt lijmde vandaag, maandag, de laatste steen aan de gevel van het cultuurhuis. Voor Rottinghuis Aannemingsbedrijf b.v. vormt deze handeling de afronding van de herstelwerkzaamheden ...

Vanavond zijn de gevels van oude huizen in Dordrecht op Radio 5

10 december , 2017|0 Comments

Dat de gevels van oude huizen in Dordrecht prachtig zijn, hoeven we je niet te vertellen. Maar nu gaat de rest van Nederland er ook van horen en wel in het radioprogramma Thuis op 5 bij Radio 5. Thuis op 5 is een programma dat dagelijks wordt uitgezonden van 22.00 tot 00.00 uur op, juist ja, Radio 5.

Voorbeelden

Gerelateerd

  • dakcoating prijzen
  • dak coating plat dak
  • dakcoating prijs per m2
  • dakcoating brabant
  • dakpannen coating
  • dakcoating doe het zelf
Recente reacties:
datum:
reactie:
Goede job geleverd!
41star1star1star1stargray