Coaten van je dak

Dakcoating op je dak

Dakcoating wint snel aan populariteit in Nederland. Naast de bescherming die het aan je dak biedt is het nog eens erg mooi. 

Voordat je dakcoating kunt aanbrengen moet je het dak reinigen. Meestal gebeurt dit met heet water onder hoge druk. Sommige dakmaterialen zijn kwetsbaar en kunnen niet tegen de hoge druk van het water. In dat geval moet er onder een lagere druk worden gereinigd. Dakcoating is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van antraciet tot oranje keramiek. Na het aanbrengen van dakcoating is je dak weer als nieuw, en kan het weer voor jaren mee gaan!

Hoe het werkt

Info over het coaten van je dak 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je dak.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur je gegevens samen met je foto’s naar ons toe via het formulier.

offerte gevelreiniging3. Informatie

Ontvang jouw info!

Dak coaten: hoe het werkt

Het principe van het coaten van een dak is dat je een coating aanbrengt op de bestaande dakpannen. 

Vanwege het duurzame karakter wordt dakcoating steeds vaker gekozen als alternatief voor het vervangen van dakpannen. Het mooiste effect krijg je wanneer de dakcoating op het dak wordt gespoten, bijvoorbeeld met een lage drukspuit. Je kunt een kleur kiezen die dicht bij de originele kleur ligt, maar het is ook mogelijk om een hele andere kleur voor op je dak te kiezen.

Let op: vóór het coaten moet je eerst je dak laten reinigen zodat de coating goed aan de ondergrond kan hechten. Een alternatief voor dakcoating is het laten impregneren van je dak of een complete dakrenovatie.

dakcoating

Coaten van je dak in 2 stappen:

Stap 1

Dakcoating wordt onder lage druk op het dak gespoten.

Stap 2

Na het coaten is het dak goed beschermd en als nieuw.

Info aanvragen

Nieuws

By Jan Marc wordt nieuwe naam van McGregor Hengelo

19 februari , 2018|0 Comments

De McGregor Store aan de Nieuwstraat krijgt een andere naam. Dat hebben we een tijdje geleden al gemeld. En het is nu bekend hoe de nieuwe naam gaat luiden. Vanaf de tweede week van maart staat er 'By Jan Marc' op de gevel. Het modemerk McGregor is in september failliet gegaan.

EDGE Technologies kondigt eerste gebouw aan in Amsterdam

19 februari , 2018|0 Comments

Het oude natuursteen dient nu bijvoorbeeld als vloer op de begane grond en het bovenste deel van EDGE Olympic is gebouwd met behulp van een demontabele houten constructie en een gecertificeerde Cradle-to-Cradle-gevel. Het is de ambitie om van EDGE Olympic nog in 2018 een energieneutraal ...

Leverancier aan het woord: “Shaping the Future”

19 februari , 2018|0 Comments

De toekomst van het bouwen is aan het veranderen. Per 1 januari 2020 wordt de EPC (EnergiePrestatieCoëfficiënt) vervangen door BENG (Bijna EnergieNeutraal Gebouw). Onder BENG kan men niet meer compenseren, maar moet afzonderlijk worden voldaan aan de drie BENG-indicatoren ...

Voorbeelden

Gerelateerd

  • dakcoating prijzen
  • dak coating plat dak
  • dakcoating prijs per m2
  • dakcoating brabant
  • dakpannen coating
  • dakcoating doe het zelf
Recente reacties:
datum:
reactie:
Goede job geleverd!
41star1star1star1stargray