Dakreiniging vakantiewoning Velp (vlakbij Arnhem)

De wensen

Onze klant kocht een vakantiewoning aan als belegging. Om de woning een frisse uitstraling te geven richting (potentiële) huurders wilde onze klant graag het dak laten ontmossen. Er waren nog meer werkzaamheden gepland rondom het huis en de vraag was of wij als één van de eersten onze werkzaamheden konden uitvoeren.

Dakreiniging Velp voorDak na reinigen Velp

De oplossing

We hebben de dakpannen gereinigd met heet water onder gepaste tot hoge druk. Hierbij zijn de mossen en algen van het dak gekomen. Daarna hebben we het dak ingespoten met een algendoder om ook de niet zichtbare vervuiling te verwijderen. Hierdoor blijft het dak ook langer schoon.

Op de tweede werkdag zijn we terug gekomen en hebben we de dakpannen geïmpregneerd. De opdrachtgever had ook nog dakcoating overwogen, maar heeft uiteindelijk vanwege de kosten gekozen voor impregneren in plaats van coaten. En dat gaf ook een prima eindresultaat!

De reactie

“We twijfelden erg tussen impregneren of coaten. Maar toen het dak er na reinigen al zo mooi uit zag hebben we uiteindelijk gekozen voor het laten impregneren van het dak. Dat scheelde in de kosten en dat is als belegger in vastgoed toch belangrijk.”

De prijs voor jouw pand in 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je pand.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur je gegevens samen met je foto’s naar ons toe via het offerteformulier.

offerte gevelreiniging3. Offerte

Ontvang binnen één werkdag je offerte.

Bekijk ook andere referenties