Dakreiniging en impregneren Driebergen

De wensen

Deze opdrachtgever vroeg ons of we de verschillende vervuiling van het dak konden verwijderen. Het ging om een combinatie van mossen, algen en zwarte aanslag. Ook wilde hij graag een bescherming op het dak zodat het minder snel opnieuw vuil zou worden.

Dakreiniging Driebergen na reinigen

De oplossing

De keramische dakpannen hebben we gereinigd door middel van heet water onder hoge druk. Deze manier van dakreiniging is geschikt voor deze milde vorm van vervuiling. Na het reinigen hebben we het dak ingespoten met een anti- mos en algenmiddel (algendoder). Hierdoor worden eventuele sporen van mossen en algen alsnog van het dak verwijderd.

Na het reinigen hebben we het dak goed laten drogen voordat we met de volgende behandeling konden starten: het impregneren van de dakpannen. Door de dakpannen te impregneren worden ze waterafstotend en zijn ze dus sneller droog na een regenbui. Doordat ze sneller droog zijn krijgen mossen en algen minder kans om te gaan groeien op het dak. Omdat het dak droog moet zijn om te kunnen impregneren, komen we meestal nog een tweede keer terug.

De reactie

“Het ziet er weer netjes uit, we zijn er blij mee. We vonden het vooral fijn dat de goten ook werden schoongemaakt en dat de gevel even werd afgespoeld. Dat zijn van die kleine dingen die net het verschil maken.”

De prijs voor jouw pand in 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je pand.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur je gegevens samen met je foto’s naar ons toe via het offerteformulier.

offerte gevelreiniging3. Offerte

Ontvang binnen één werkdag je offerte.

Bekijk ook andere referenties