Gevelprotect ervaringen

Meer dan 20 jaar ervaring in gevelreiniging en dakreiniging!

gevelreiniger

Van pianist tot gevelreiniger

Frans Klerx wilde na het atheneum graag naar het conservatorium. Piano spelen was zijn passie en het leek hem prachtig om daar zijn werk van te maken. Om de studie te bekostigen voerde hij in de buurt diverse klusjes uit. Totdat de buurman vroeg of hij zijn gevels wilde reinigen. Met een geleende hogedrukreiniger en een gehuurde steiger ging Frans aan de slag. Het resultaat was mooi en al snel kwamen de andere buren met dezelfde vraag. En de buren van de buren. En al snel stond Frans bekend als de plaatselijke gevelreiniger.

Ondernemen leek hem toch ook wel leuk en daarom besloot hij om Commerciële Economie te studeren en na zijn studie startte hij het bedrijf Gevelprotect Nederland BV.

Gevelprotect ervaringen

Gevelprotect groeide gestaag totdat Frans besloot het bedrijf in 2015 over te dragen aan zijn toenmalige compagnon. Maar de passie voor het vak is gebleven, net als de leuke contacten met vele klanten door het gehele land. Daarom is Frans in 2018 opnieuw gestart met een bedrijf in gevelreiniging en dakreiniging: reinigingskenners.nl .

Met de Gevelprotect ervaringen, een vernieuwde formule, modern machinepark en enthousiast team staat hij weer graag klaar voor bestaande én nieuwe klanten!