Stoomcleanen van je gevel

Stoomcleanen van je gevel

Stoomcleanen is de meest eenvoudige manier van gevelreiniging. Bij deze techniek maak je gebruik van heet water onder hoge druk. 

Wanneer je lichte vervuiling op je gevel hebt, dan is stoomcleanen vaak al voldoende om al het vuil te verwijderen. Het voordeel van stoomcleanen is dat het de voordeligste manier van reinigen is. Bovendien is het minder milieubelastend omdat er enkel water gebruikt wordt.

Hoe het werkt

Info over het stoomcleanen van je gevel in 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je gevel.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur je gegevens samen met je foto’s naar ons toe via het formulier.

offerte gevelreiniging3. Informatie

Ontvang jouw info!

Stoomcleanen: hoe het werkt

Het principe van stoomcleanen is dat je de vervuiling oplost in heet water (stoom).

Bij stoomcleanen spuit je met een professionele hogedrukreiniger heet water (circa 90 graden) onder hoge druk tegen de gevel. Door de combinatie van de temperatuur en de hoge druk lost het vuil op in het water. Het resultaat is een opgefriste gevel. Wanneer je met stoomcleanen de gevel niet schoon krijgt, dan zijn powercleanen en mineraalwassen nog 2 alternatieve gevelreinigingstechnieken.

Let op: na het reinigen van je gevel is het verstandig om deze te laten impregneren. Hierdoor is je gevel beschermd tegen vervuiling en weersinvloeden.

Gevelreiniging

Stoomcleanen van je gevel in 3 stappen:

gevelreiniging door stoomcleanen

Stap 1

Heet water wordt onder hoge druk tegen de gevel gespoten.

vervuiling van gevel verwijderen

Stap 2

De vervuiling lost op in het hete water.

gevel weer als nieuw

Stap 3

Na het reinigen ziet de gevel er weer netjes uit.

Tip: laat na het reinigen je gevels ook impregneren. Hierdoor blijft de gevel langer schoon, en is deze beschermd tegen vochtdoorslag en vorstschade.

Info aanvragen

Nieuws

UNA vindt kwartier voetballen genoeg

21 april , 2018|0 Comments

Lange tijd gebeurde er niet veel op Sportpark Zeelst. Teun Sebregts trof de lat; Mart v.d. Gevel en Rob van Boekel zagen hun schoten door keeper Paul van der Helm onschadelijk gemaakt worden. Aan Haagse zijde nam Mike de Geer een vrije trap, die door Robin van Iersel uit zijn doel werd geranseld ...

Brokken beton vallen van gevel Kattensingel

21 april , 2018|0 Comments

Bij een pand aan de Kattensingel is zaterdagavond rond 23u00 op diverse plekken beton van de gevel losgekomen en naar beneden gevallen. De gealarmeerde brandweer stelde met een ladderwagen een onderzoek in en heeft overige loszittende stukken beton verwijderd. Brandweer rukt uit voor ...

Nieuwe kunststof gevel voor Gerie’s Café Biljart

21 april , 2018|0 Comments

Deze week staat het oudste café van Volendam, Gerie's Café Biljart aan de Rokersgracht, in de bouwsteigers. Door Volendam Steigers is een grote steiger voor de hoofdgevel van het bekende café geplaatst. De gevel van dit pand, dat eigendom is van Evert Tuijp (Fuikie), ondergaat een grondige ...

Voorbeelden

Gerelateerd

  • gevel powercleanen
  • gevel mineraalwassen
  • vuile buitenmuur schoonmaken
  • reinigen bakstenen muur
  • gevelreiniging prijs per m2
  • gevel reinigen met azijn