Stoomcleanen van je gevel

Stoomcleanen van je gevel

Stoomcleanen is de meest eenvoudige manier van gevelreiniging. Bij deze techniek maak je gebruik van heet water onder hoge druk. 

Wanneer je lichte vervuiling op je gevel hebt, dan is stoomcleanen vaak al voldoende om al het vuil te verwijderen. Het voordeel van stoomcleanen is dat het de voordeligste manier van reinigen is. Bovendien is het minder milieubelastend omdat er enkel water gebruikt wordt.

Hoe het werkt

Info over het stoomcleanen van je gevel in 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je gevel.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur je gegevens samen met je foto’s naar ons toe via het formulier.

offerte gevelreiniging3. Informatie

Ontvang jouw info!

Stoomcleanen: hoe het werkt

Het principe van stoomcleanen is dat je de vervuiling oplost in heet water (stoom).

Bij stoomcleanen spuit je met een professionele hogedrukreiniger heet water (circa 90 graden) onder hoge druk tegen de gevel. Door de combinatie van de temperatuur en de hoge druk lost het vuil op in het water. Het resultaat is een opgefriste gevel. Wanneer je met stoomcleanen de gevel niet schoon krijgt, dan zijn powercleanen en mineraalwassen nog 2 alternatieve gevelreinigingstechnieken.

Let op: na het reinigen van je gevel is het verstandig om deze te laten impregneren. Hierdoor is je gevel beschermd tegen vervuiling en weersinvloeden.

Gevelreiniging

Stoomcleanen van je gevel in 3 stappen:

gevelreiniging door stoomcleanen

Stap 1

Heet water wordt onder hoge druk tegen de gevel gespoten.

vervuiling van gevel verwijderen

Stap 2

De vervuiling lost op in het hete water.

gevel weer als nieuw

Stap 3

Na het reinigen ziet de gevel er weer netjes uit.

Tip: laat na het reinigen je gevels ook impregneren. Hierdoor blijft de gevel langer schoon, en is deze beschermd tegen vochtdoorslag en vorstschade.

Info aanvragen

Nieuws

By Jan Marc wordt nieuwe naam van McGregor Hengelo

19 februari , 2018|0 Comments

De McGregor Store aan de Nieuwstraat krijgt een andere naam. Dat hebben we een tijdje geleden al gemeld. En het is nu bekend hoe de nieuwe naam gaat luiden. Vanaf de tweede week van maart staat er 'By Jan Marc' op de gevel. Het modemerk McGregor is in september failliet gegaan.

EDGE Technologies kondigt eerste gebouw aan in Amsterdam

19 februari , 2018|0 Comments

Het oude natuursteen dient nu bijvoorbeeld als vloer op de begane grond en het bovenste deel van EDGE Olympic is gebouwd met behulp van een demontabele houten constructie en een gecertificeerde Cradle-to-Cradle-gevel. Het is de ambitie om van EDGE Olympic nog in 2018 een energieneutraal ...

Leverancier aan het woord: “Shaping the Future”

19 februari , 2018|0 Comments

De toekomst van het bouwen is aan het veranderen. Per 1 januari 2020 wordt de EPC (EnergiePrestatieCoëfficiënt) vervangen door BENG (Bijna EnergieNeutraal Gebouw). Onder BENG kan men niet meer compenseren, maar moet afzonderlijk worden voldaan aan de drie BENG-indicatoren ...

Voorbeelden

Gerelateerd

  • gevel powercleanen
  • gevel mineraalwassen
  • vuile buitenmuur schoonmaken
  • reinigen bakstenen muur
  • gevelreiniging prijs per m2
  • gevel reinigen met azijn